Zdeněk Zajíček

Nechceš obchodovat s Rusy? Pak plať Milánku!

5. 11. 2014 20:06:12
Neuvěřitelná a šílená arogance moci. Jinak nelze nazvat pokutu 50 000Kč, která byla uložena provozovateli Ostravského hotelu Brioni, který letos na jaře v reakci na dění na Ukrajině odmítl ubytovat občany Ruské federace.

Tak nám státní moc opět předvedla, jakým způsobem hodlá šikanovat a buzerovat všechny, kteří se pokusí na základě svých postojů bránit své přesvědčení a hodnoty.

Vyčníváš z řady? Tak na to zapomeň "Milánku" ! Tady máš přes držku a budeš skákat jak my budeme chtít.

Tak lze vysvětlit poselství, které vyslala ČOI v reakci na to, že se majitel hotelu Brion rozhodl neubytovat ve svém hotelu obyvatele Ruské federace.

Co naplat, že to odporuje vlastnickým právům. Co naplat že to odporuje právu majitele zmíněného hotelu na to, vybrat si cílovou skupinu.

Je uplně fuk, jestli s postojem majitele souhlasím, či s jeho postojem nesouhlasím. Jednou ten hotel někomu patří a stát nemá dostat právo,moci zasahovat do interních záležitostí toho, jakým způsobem hoteliér svůj hotel vede.

Je to další z mnoha útoků na lidskou svobodu.

Paradoxní na tom všem je, že si nenechavý státní rypáček, vyhrazuje zásadní a nepopiratelné právo na to, určovat s kým smíme a s kým naopak nesmíme obchodovat.

Je to přeci stát, respektivě Evropská unie, která sama sankcializuje některé občany Ruské federace.

Přivlastňují si právo, rozhodovat o našich životech a přitom jim do našich životů vůbec nic není, nebo je opravdu pramálo.

Kam až dovolíme státní moci, aby zasahovala do našich životů? Už dnes nám nařizuje, čemu smíme a čemu naopak nesmíme věřit a podkopává naše vlastní svědomí!

Představte si situaci, že u vás o půlnoci zazvoní opilý a smradlavý pobuda a bude vás žádat o to, aby u vás mohl zadarmo přespat. U vás ve vašem bytě a vy ho odmítnete.. Máme se snad strachovat, že si i v těchto případech začne stát diktovat, koho k sobě do bytu pustíme a koho nikoliv ?

A co třeba, kdyby žena musela na požádání poskytnout své tělo k sexuálním hrátkám? Vždyť Pepovi ho přeci poskytuje a není fér, že nám ostatním nikoliv.

Hanba nám všem, kteří den co den po kousku zaprodáváme svou svobodu.

Musím říci že s postoji onoho hoteliéra, který odmítl ubytovat občasny Ruské federace zásadně nesouhlasím. To ale neznamená, že mu budu usurpovat jeho právo na to, svobodně se rozhodnout!

Jediný koho tím poškozuje, je on sám. Sám sobě snižuje zisky.

Pikantní na tom je ale to, že dělá přesně to samé, co dělá Evropská unie. Přesně to samé co nás nutí dodržovat nadutí břídilové a úředníci z Bruselu.

Eurošašci mohou zakázat obchodovat s Ruskem a já sám sobě zakázat obchodovat s Ruskem nemohu ?

Tak jaká pak svoboda?

Článek naleznete zde

Autor: Zdeněk Zajíček | karma: 22.06 | přečteno: 1412 ×
Poslední články autora