Zdeněk Zajíček

"Soudruh" Babiš opět promluvil.

2. 12. 2014 16:26:27
Je to gigantický střet zájmů, když si politici určují plat. Pronesl v sovislosti s plánovaným růstem platů, samozvaný spasitel Babiš. Národ souhlasně přikyvuje a jak dobytek ve stádu spokojeně přežvykuje trs trávy, který vyprodukoval některý ze spasitelových agropodniků.

Pan Babiš rád mluví o druhých, o tom co se udělalo špatně a jak on u nás zaplatí ročně stovky milionů na daních a další hromadě srdceryvných plků a keců, kterými se snaží útočit na nějnižší pudy povahy české.

Jedno se mu upřít rozhodně nedá: Kdykoliv spustí pohádku o borém Jánošíkovi ze Slovače, který přišel mezi hloupý český lid, aby sjednal nápravu a křivdu toho, čeho se na nás politici napáchali a zároveň rozdal svůj těžce vydělaný ministerský plat matkám samoživitelkám a k tomu v neposlední řadě, dokázal český národ nakrmit svými průmyslovými dobrotami, které produkuje Agrofert Holding, horko těžko se mohu ubránit dojetí a po mé hebké tváři se dobrou půl hodinku koulí tlusté a vlhké slzy.

Jedno se "soudruhu" Babišovi upřít rozhodně nedá. Tím je naprosto dokonale propracované PR čti: ( pí ár)

Je s podivem, že člověk který povýšil a následně zlegalizoval politické loupeže . Má tu drzost mluvit o střetu zájmů.

Proti "soudruhu" Babišovi, jsou všichni gauneři, kteří tu byli doposud naprosto neškodní, malí čeští zlodějíčci.

Od roku 2004 jen z Evropské unie, inkasoval Babišův Agrofert kolem 4 000 000 000 Kč

Kam se v tomto ohledu hrabe na Babiše David Ráth a jeho krabice od vína. Na tuhle hromadu peněz, musí mít someliér Babiš, pořádný vinný sklep.

A to nemluvím o dalších dotacích, které si Andrej Babiš nechal od daňových poplatníků proplatit.. A o tom, kterak si pro loboval vyšší podíl biopaliv v benzínu a naftě, což se promítne ve vyšších cenách pohonných hmot. A každý z nás je tak nucen přispívat Babišovi na živobytí.

Zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi tím, co Babiš inkasoval na dotacích a tím, kolik zaplatil na daních? Možná by potom řada z jeho fanoušků čuměla, jak vyoraná myš. Jaký že "schopný" a šikovný podnikatel to Andrej Babiš je.

Pokud nevíme co s penězma, rád si je vezmu místo pana Babiše. Zaměstnám za vaše peníze Romy na pracovním úřadu a celý den budou kopat a následně zahrabávat jámy.. A z oněch 4 miliard si ponechám jen pár milionů na provize :)

Podle mě se šikovný a schopný podnikatel, nepotřebuje někde dožebrávat o dotace, protože je o jeho výrobky na trhu přirozeně zájem.

To že se u nás krade, o tom není pochyb. Babiš u toho ale má tu drzost hlasitě mlaskat.

Pokud bych mohl položit panu Babišovi otázku zeptal bych se ho na toto: Jaký je rozdíl pro mě,jako pro daňového poplatníka, když jsem nucen zaplatit daně a ty daně následně odnese David Ráth v krabicích od vína, nebo se přidělí firmám A. Babiše, v podobě dotací.

Ta rovnice bude totiž pořád se stejným výsledkem. Já jako daňový poplatník zchudnu a gauner Ráth, nebo gauner Babiš zbohatne..

A co se týče o tom, že by měla vláda rozhodovat o platu politiků. Je to jen další snaha, aby Babiš upevnil svou moc. Pokud nebude mít dostatečnou podporu k prosazení zákona, který by vyhovoval jeho firmě. Jednoduše si podporu koupí za příslib zvýšení platů, o kterých bude rozhodovat vláda.

Přitom by stačilo jediné. Stanovit konečnou velikost platu a plat každý rok valorizovat o inflaci.

Autor: Zdeněk Zajíček | karma: 30.86 | přečteno: 2032 ×
Poslední články autora