Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý autore, přesně tak! Ale my se nedáme, nebojte ;) ;)

Svobodní jsou sice malí, ale jsme stabilní, máme jednotný názor a máme ho hlavně dlouhodobě. Náš program totiž je náš směr a naše názory. Program nemáme proto, abychom se zalíbili voličům, ale proto, protože chceme jít tímto směrem -- a je jen naším ukolem lidi přesvědčit, že ten náš postup je ten správný a funkční a pro ně nejlepší.

2 0
možnosti

Loskuták Mach je bývalým ODSákem, odchovancem Klausovského klanu, bývalým Klausovým poradcem a ředitelem jeho CEPu. Povoláním "bílý kůň", politická děvečka....Vraťme se na exkurz do prosince 2008.

http://zpravy.idnes.cz/vykonny-reditel-cep-petr-mach-d2a-/odpovedi.asp?t=MACH2

0 1
možnosti

Pan Mach odešel z ODS, protože ta ztrácela pravicové a konzervativní hodnoty- své vlastní původní základy!

1 0
možnosti

Svobodní čitelní jsou, to je pravda. a právě proto čekám na nějakou pravicovou stranu, která mi bude vyhovovat. Program Svobodných je totiž utopie na entou.

0 1
možnosti
Foto

Já si myslím, že je přiměřená době.  Na můj vkus samozřejmě ještě příliš málo liberální.

0 0
možnosti

Je škoda pro ODS, že nechtějí pochopit tvrdou konkurenci v Svobodných. Pokud by pochopili, radikálně by změnili vlastní program.Tím, že neměli jako vůdčí strana svého ministra financí a zkušeného ekonoma, byla kardinální chyba. Chemik z jiné strany, který nerozumí ekonomii, zvyšoval daně a tím si ODS nechali porušovat svůj hlavní volební slib.

0 0
možnosti
Foto

ODS se pokouší za každou cenu rehabilitovat, zmenšit svoje viny. Ale to nejde. Politicky obelhala své voliče nejhorším z možných způsobů. Zradou idejí.

Blázen by byl kdokoliv, i Svobodní, kdyby se ODS dotkli třeba jen dlouhým klackem.

ODS si musí vyžrat tu kaši, kterou si navařila, sama.

4 0
možnosti

Svobodní? to jsou ti alibisté bojující proti dotacím ale sami dotace vesele pobírající? to jsou ti pohrobci Václava Klause a jeho "pravicové" politiky (pravicové je v uvozovkách proto že jeho politiku opravdu za pravicovou považovat nelze)? to jsou ti pro které je hlavním diskuzním tématem boj proti zlé EU a neustále strašením Havlem? tak to jo...

1 3
možnosti

M92i44l67o84š 49B90é35m

6. 12. 2013 8:19

Žel Bohu, dotace se nedají porazit tím, že je budu odmítat a velkoryse tak ponechávat výhodu jejich zastáncům. Určitě by to bylo krásně idealistické, ale taky úplně zbytečné. ;-)

2 0
možnosti

Karma, i když v určitých situacích si spolupráci dokáži představit. Například pokud se ve volbách do Europarlamentu rozhodne kandidovat Klaus a ODS by se ho rozhodla podpořit, tak by asi bylo dobré udělat to samé. Stejně tak si dokáži představit, že by Svobodní nestavěli protikandidáta právě proti Kuberovi, kterého už v ODS asi drží jen loajalita ke straně. Pokud se vyjádřil v tomto smyslu, je jeho postoj pochopitelný, asi si od toho slibuje posílení autentických pravicových ideí ve straně. Ovšem také si myslím, že jde o špatný nápad. Svobodní by se v ODS rozpustili. Nějaká forma sloučení by mi připadala logická jedině v případě zavedení většinového systému.

0 0
možnosti

K18a45r55e15l 23F75u41k14s15a

5. 12. 2013 22:35

Svobodní jsou absolutní krok vedle. Jestli si jejich voliči myslí, že bez většího přerozdělování budou v rámci dnešního koncentrovaného trhu profitovat, tak jsou naivní. Pro to byl možná prostor někdy ve vzdálené minulosti. Nebo dnes v utopickém světě bez limitních zdrojů. Teda - naprostá většina z těch 2% voličů se spálí...

1 2
možnosti

K25a68r70e79l 39F35u18k47s24a

5. 12. 2013 22:38

a i kdyby se jim podařilo získat moc, tak by ještě museli schválit, že hlas bude podle zaplacených daní. To by mohli fungovat dlouhodobě. Většina lidí by totiž jejich politikou ostrouhala...

0 0
možnosti

Nechybí tam něco? Když už někdo napíše (naprosto zbytečně) ing. Petr Mach Ph.D., musí zákonitě napsat i prof. PhDr. Miloslav Bednář, CSc. a RNDr. Jiří T. Payne:-P  Navíc dalším spoluzakladatelem byl prof. PhDr. MUDr. JUDr. RSDr. Ing. František Iljič Matějka von Slaný Ph.D.   Tato významná osobnost světové politické scény bývá neprávem opomíjenáRv   Senátor Kubera je plavčík, který zůstal na potápějící se lodi, na rozdíl od vyšších důstojníků kteří prchli. Jako jeden z mála z ODS si zaslouží, aby do něj nebylo kopáno. Minimálně tedy od potencionálních koaličních partnerů. A ODS může být tím jediným partnerem.

0 0
možnosti
Foto

Jako bych měl pocit, že hezky mícháte možné s nesmysly. prof. PhDr. MUDr. JUDr. RSDr. Ing. František Iljič Matějka von Slaný Ph.D. je nesmysl. Payne, Mach, i Bednář ty tituly mají.

2 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Autor se zálibou o psychologii,filosofii,ekonomii a politologii

Seznam rubrik