Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tesim se autore, jak budes vysvetlovat, ze agrese ruska 1968 vuci zemi, jiz jsi obcanem byla internacionalni pomoc, jako bolsevik zcela urcite nezklames.

5 5
možnosti

Určite nám chtěli  bratrské státy pomoci s budováním komunismu. Bez nich bychom tak daleko nedošli. Někdo říká, dokonce na kraj propasti. Je to sice možné, ale přece jenom bych zdůrazniil ty perspektivy Velkého skoku. V ČLR ten Velký skok nepřežilo prý 50 milionů lidí.

2 1
možnosti

J35a83n 18H50a34n89á39k

4. 3. 2014 17:07

;-D

Samozvaný informační spasitel s vyhraněným politickým názorem nám překládá objektivní všeobecno.

Mi to připomíná Svobodné, kteří hlásají, že všichni kdo je nevolí jsou otroci a neví co je svoboda, protože si nechtějí nechat nařídit svobodu Svobodných.

No nic.

Věcné argumenty v mých blozích. Zdravím spasitele.

2 3
možnosti

Tak jsem se tím blábolem prokousal dál. Pokud vím, tak Krym pořád patří Ukrajině, i Rusko s tím souhlasilo, okupant je tedy Rusko. Pokud Rusové na Krymu chtějí "nach Reich", tak bychom jim v odchodu neměli bránit, aspoň by se ze Sibiře mohli vrátit zpět domů Stalinem vyhnaní Tataři.

5 3
možnosti

Dotaz Které zasedání Ruské federativní socialistické republiky ten nesmysl schválilo? A u daru paltí, že když se obdarovaný chová vůči dárci nevhodně, může dárce žádat vrácení daru.

0 2
možnosti
Foto

Beru Vás za slovo : nazývejme věci pravými jmény !!! Jak se nazývá stav, kdy armáda jednoho suverénního státu přestoupí hranice druhého ? Nezove  se to : agrese ? Co tak prosím , když prezident onoho agresorského státu nařizuji vládě státu napadeného, co má dělat ?

To je prosím vměšování se bez jakýchkoli pochybností. Putinovi totiž absolutně není nic di toho, co se děje na Ukrajině - kromě oněch vojenských základen. Taková ta fialová ( často bývá) linie na mapě se jmenuje hranice. Kdyby si na Ukrajině zvolili do čela státu Ottu Habsburského, je po tom Putinovi prosím p-d!

9 2
možnosti

Stejně jako kdyby si Krymští zvolili, že chtějé být nezávislí! Nebo že se chtějí přidružit k Rusku! Ovšem Ukrajina jim toto nechce umožnit ! A vysílká prohlášení at na to Krymští okamžitě zapomenou. Kdo ví, jak by Putin postupoval, pokud by Kyjev nechal Krym svobodně se rozhodnout !

2 4
možnosti

Na každém šprochu pravdy trochu. Kdy jste přestal s pedofilním chováním?

5 5
možnosti

J49a46n 41H33a13n96á21k

4. 3. 2014 17:19

Zákeřné :))

4 0
možnosti

Ten první odstavec je docela nesrozumitelný. Tady Vám nabízím opravu:

Východní Ukrajinu obsadili bolševici po revoluci a právě tam proběhl v třicátých letech ten šílený hladomor. Západní Ukrajinu obsadili komunisté během okupace Polska a pobaltských zemí v rámci paktu Molotov - Ribbentrop v roce 1939 a okamžitě tam začaly popravy (Katyň) a deportace na Sibiř.

4 0
možnosti

A67d82a55m 77S45t33a67v18a

4. 3. 2014 16:44

"....nebo Rychlé šípy...": Ale no tak,  autore. To okamžitě přepište na Bratrstvo Kočičí pracky!

1 0
možnosti

A82d10a72m 28S70t50a24v64a

4. 3. 2014 16:48

Ta poznámka mi ale nebrání, abych vám nedal karmu.

2 0
možnosti

a je to tady zase .. jak podle partesu .. nemam protiargumenty - tak te urazim ...

Jsem zastancem toho, aby si ukrajinci vyresili sve veci sami, pokud je nekde ohrozena narodnostni skupina pak ma pravo na to aby v zajmu prava na sebeurceni sama rozhodla o tom co chce - pokud bude nekdo drzet lidi s jinym nazorem nasilne nekde kde byt nechteji nebo jim vnucovat rezim ktery nechteji pak maji pravo na to odmitnout. Pan Zaoralek uz dopredu prohlasil ze referendum na Krymu bude neplatne ... v tom pripade nechapu jak se tady zrodila ta sametova revoluce - lidi taky nechteli neco co jim bylo vnucovano .. pan Zaoralek ztratil pamet.  Ted by mel cely svet sledovat jeden zajem a to jsou co nejdrive svobodne volby na Ukrajine, zatim misto toho slysime jen vyhrozovani ze vsech stran. At si rika kdo chce co chce, ale nikdo nepopre to, ze Krymsti obyvatele a nejen oni, rusy nevyhaneji - nepad zadny vystrel nevznika zadna revolta proti nim .. jen tu a tam jednotlivec ci skupinka diskutujicich .. nemyslite ze to je lepsi nezli zapalovani lidi budov mistnosti, strileni rozbijeni hlav ci uriznuta hlava policisty - to byl Majdan  ktery chce byt tim kdo bude vladnout - jen vymenili zapalne lahve na chvili za kravaty .. jenze lidi ve sve zemi se nezeptali jestli je vsichni chteji!

7 3
možnosti

Já se ani nedivím Zaorálkovu prohlášení. Nejdříve okupace fašistickou mocností, pak referendum. To už jsme zažili. Třeba když ruská armáda obsadila Podkarpatskou Rus a když tam pak naše exilová vláda vyslala úředníky, Rusové je rovnou zatkli. Poté vyhlásili referendum a kupodivu 99% bylo pro připojení k ruské říši. Nutno tedy dodat, že velkorysí Rusové souhlasili, aby se ti, kdo se hlásí k československému občanství, mohli vystěhovat. A za ztracený majetek některým z nich dali pár tisícovek. Jiným nedali nic, že je odškodní československý stát, ale po bolševickém převratu to samozřejmě vyznělo do ztracena.

3 1
možnosti
Foto

Tak nevím....

Už jsem chtěl jásat, že se konečně našel někdo, kdo z toho nedělá politickou agitaci, ale ouvej. Za tu indiferentnost jsem vám vděčný, ovšem ta fakta.

Nechci to probírat podrobně, tak jen základní:

- Krym je součást Ukrajiny (tedy nevím, jak to dnes a v dalších dnech dopadne), je její součástí jako autonomní republika

- Krym byl autonomní republikou již v minulosti, tenkrát v rámci Sovětského svazu

- referendum v r. 1991 rozhodlo o obnovení autonomie, ovšem v rámci Ukrajiny, ne Sovětského svazu - Ukrajina  Krym  neokupuje, to je váš velký omyl - srovnání s Tibetem je více než úsměvné; víte, co by Tibeťané dali za takovou samostatnost? :-) Souhlasím s vámi: Nazývejme věci pravými jmény. :-P

6 2
možnosti

Referenda byli ve skutečnosti 2 krátce po sobě. V prvním byla vyhlášena autonomie Krymu v rámci Sovětského svazu, ve druhém se rozhodovalo o nezávislosti Ukrajiny v prvním kolem 94% pro autonomii ve druhém 54% pro nezávislost Ukrajiny... 3 referendum ,které by vše vyřešilo se nekonalo. Když si o něj ted Krymští řekli, nedemokratická prozatimní vláda vyslala jasný signál : At na to rovnou zapomenou ...

0 2
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Autor se zálibou o psychologii,filosofii,ekonomii a politologii

Seznam rubrik