Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Víte co mě nejvíc mrzí? Není to tak dlouho co jsme hlásali ti největší hovadiny ve prospěch SSSR, dnes jsme otočili a hlásáme ještě větší hovadiny ve prospěch USA. Ten plurál je nepřesný. Takto se chová pouze naše vláda, a je jedno jsestli je v čele pravice nebo levice. Zkrátka je mi z toho z blití a začínám se domnívat, jestli skutečně máme na to být samostatným státem bez toho, aby naši představitelé lezli někomu do zadku.

6 3
možnosti
Foto

Nevidím to tak černě. Před tím musela naše republika dělat jento co chtěl SSSR. Dnes můžeme "hlasovat" třeba proti USA nebo proti EU a nic se nestane.

7 0
možnosti
ZB

Mlčí i Hlas Ruska....ani tam se nic nepíše.Jinak jsou celkem "objektivní" dnes tam jeden Váš kolega "politolog" hodnotil celou situaci na Ukrajině jako přímou agresi USA proti Rusku...;-)Jen bych Vám připomněl, že naše média mají soukromé vlastníky,nejsou státní ani nepodléhají cenzuře a každé video, které je možno shlédnout nemusí být pravé.Nezapomeňte, že ruskou propagandu nedělají žádní amatéři...Vy si opravdu myslíte, že co jste napsal je objektivní, ve skutečnosti používáte pouze informace, které se Vám hodí.Podávat nešťastnou událost v Oděse jako "vyvražďování" mluví samo za sebe...to už opisujete ruskou propagandu.

15 5
možnosti
ZZ

Zpochybňujete tedy autentičnost nahrávky? Mohu vám poskytnout další natáčené na stejném místě z jiné kamery. Ale myslím, že ruskou propagandu vidíte i pod postelí, čili by to bylo marné. Jen mi povězte, pochyboval jste takto i o fotografiích a videích z majdanu? A pokud by následující dny ukázaly, že jde o pravá videa, odsoudíte ukrajinskou armádu, nebo budete hledat další výmluvy?

Vyšetřování v Oděsse prokázalo, že lidé uvnitř zemřeli na střelná zranění, na uškrcení, otrávení či ubití. I kdyby však byli jen upáleni, termín "vražda" je na místě. Zda se vám to líbí nebo ne jen svědčí o tom, jak nestranný jste.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Vra%C5%BEda

8 3
možnosti
ZZ

Pan Novák mínusuje o 106, ale to že vládnoucí režim na UK vraždí nevinné civilisty nepřekřičí;-D

7 4
možnosti
JN

J20o66s62e49f 65N79o36v29a72k

10. 5. 2014 16:44

ze ti "civiliste" jsou rusti specnaz v uniformach, maskach s kalasnikovy , kulomety a granatomety v rukou zase neprekricis ani ty.

10 8
možnosti
JP

J69o87s28e63f 49P73a77r85á22k

10. 5. 2014 16:30

Víte, pracovníci Cerveného kříže jsou i ve válce chraněni myslím ženevskými konvencemi...a sice je posléze pustili,ale jeden člen týmu dostal takovou nakládačku, že skončil ve špitáleRv

4 0
možnosti
ZZ

Takže nakládačka, z níž skončím ve špitále, na článek stačí, ale videa, kde jsou min. 4 mrtví neozbrojení, kteří skončili rovnou v márnici, to na článek není?

6 2
možnosti
JS

Mě zase fascinuje nepřehledné množství odborníků na jakoukoliv zahraničně-politickou otázku , naše vnitropolitické události nevyjímaje. Já osobně si myslím že nikdo z nás situaci v Ukrajině není schopen správně posoudit což se týká i naších novinářů, komentátorů protože všem chybí ruský nebo ukrajinský naturel. JInak jsou to řeči starých zbrojnošů jak říkávala naše babička, chci tím říci že ať to komentuje kdokoliv je to pouze jen jeho pohled který může být na hony vzdálen skutečnosti.

1 1
možnosti
ZZ

A znovu. Pouze jsem postnul videa s otázkou, zda jsou zajímavější než články s protifederalizační tematikou ohledně zajatých pracovníků Červeného kříže či aktualita dne, kolik stupňů Celsia nás čeká o víkendu.

3 1
možnosti
Foto

Nevím jak Idnes, ale Českou televizi nemůže rozumný člověk brát jako pravdivý a vyvážený zdroj informací, nýbrž jako nástroj brutální propagandy. A pokud ji sleduje, tak jen ze studijních důvodů, tak jako Vy R^

10 6
možnosti
JF

Souhlas, pro vás komunisty nejspíš brutální propaganda:-)

8 4
možnosti
MM

Blog vůbec nebere v potaz, co se stalo před tím útokem na Dům odborářů a kdo se v nich skrýval - separatisti snipeři, který stříleli do davu. Takže kdo seje vítr, sklízí bouři.

2 8
možnosti
ZZ

To je tím, že blog se vůbec útokem na Dům odborářů nezabývá (vyjma krátké zmínky o tom, jak umě novináři z iDnes přilepili podstatnou informaci z vyšetřování smrti Ukrajinců v Domě odborů k článku o obklíčeném městě).

Tato videa jsou z úplně jiných míst a z úplně jiné, aktuálnější doby.

4 0
možnosti
Foto

I Paroubek tvrdí, že USA přiznala, že je podpora Majdanu stála 7 miliard dolarů

3 0
možnosti
ZZ

Co tvrdí pan Paroubek to netuším, ale nemyslím si že by to byl nějaký vzorný příklad. O financování Majdanu USA se normálně psalo na zahraničních serverech

2 1
možnosti
JK

J29a51n 93K79r20a24u81s

10. 5. 2014 15:38

Placených agentů podporujících jednotlivá média je spousta. Objevují se pod různými nicky a z jejich projevu smrdí zkušený, morálně zkorumpovaný žurnalista.

2 0
možnosti
JF

Fascinuje mě kolik se najednou objevilo odborníků na média a na to co by měla, nebo neměla vysílat či publikovat, kým jsou placeni a v čím zájmu šíří svoje, většinou "nepravdivé informace". Nechte to laskavě na jednotlivých médiích, nepoučujte a vybírejte si ta, která vám vyhovují, máte jich na výběr nepřeberné množství....Rv

5 2
možnosti
ZZ

Pouze jsem položil otázku, zda jsou pro čtenáře mnou postnutá videa zajímavější, než citově zabarvený článek o "únosu" pracovníků Červeného kříže.

Nechte na mě, jaké otázky pokládám - obzvlášť pokud se bojíte na ně odpovědět.

2 2
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Autor se zálibou o psychologii,filosofii,ekonomii a politologii

Seznam rubrik