Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Socialisti za to jistě mohou, ale ne ti evropští. Pozadí je mnohem složitější a zkuste, zda není něco pravdy na výroku " Za vším hledej Ivana."

0 0
možnosti

Jestli chcete nadále publikovat, pak byste mezi své záliby měl zařadit i  stylistiku a českou gramatiku. Množství chyb ve vašem textu odvádí pozornost od jeho obsahu.

0 0
možnosti

Ano, jsem si toho vědom.. Odesláno bez editu..

0 0
možnosti

Hned na začátku článku píšete, že při tvorbě nového čísla netušili co příjde. Bohužel po tom co v listopadu 2011 po karikatuře Mohameda byla redakce vypálena, mohli tušit, že se může něco stát. I v roce 2012 je všichni varovali a rok na to se šérfedaktor nacházel na seznamu hledaných v magazínu vydávaný al-Kajdou.

0 2
možnosti
Foto

Pardon, ale Tři králové jsou 6.1., ne 7.1....:-)

0 0
možnosti

Ono už je 8 ? ;-D No vidíte, jak to všechno letí ;-D

1 0
možnosti

Po přečtení musím konstatovat, že jsem naprosto promarnil příležitost, tímto článkem sdělit, co jsem chtěl říct.. Psáno ve spěchu a to je vždycky malér. Tak snad si v tom čtenář nalezne alespoň něco..

1 0
možnosti

Naprosto s Vámi lze souhlasit s těmi socialisty! V praxi  se k moci dostává prakticky vždy ta slabší většina. Tím radikálně mizí svoboda. Ta odstavená menšina s větším intelektem je neustále nálepkována mnohdy záměrně nacionalismem, avšak ta "hodná" falešným altruismem vykřikující většina je skutečnou hrozbou, která vyvěrá z vlastní neschopnosti. Za pomoci umělých symbolů vytěsňuje selský rozum a morálku skutečných osobností a lídrů vedoucí společnost k opravdové humanitě.

5 0
možnosti

Především je nezbytné vystoupit z EU. Pak budeme mít šanci se bránit.

7 3
možnosti

Naopak, v EU je třeba zůstat a EU musí přijmout tvrdá opatření.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS