Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen si tak říkám, kam až ta pravdoláska z majdanu klesne a kolik mrtvých ta úžasná věc přinese.

2 1
možnosti

Blog mi pripada jako z Rudeho prava, pry to nebyl unos. Aha....to same by napsal Cvalin nebo Sustek a Hermanek.

5 6
možnosti

Takže popíráte, na základě videa které jsem postoval, že UK vláda nevraždila vlastní civilní obyvatelstvo? Z vás by mněl Stalin jisto jistě radost..

2 1
možnosti

P65a30v65e17l 27H11e35k

10. 5. 2014 20:55

A kdo střílel?

1 0
možnosti

Teď jde už jenom o to kteří fašísti to vlastně útočí, jestli ti ruští ozbrojenci bez vojenských insignií, nebo jestli  ruští nacionalističtí fašísti,  kteří jsou podivně tak dobře vyzbrojeni že už sestřelili několik vrtulníků nebo nějací fašísti jiní. 

Putin jako loupežník vtrhnul na Krym nikoliv zachraňovat tamní Rusi, těm nikdo nic nedělal,  ale za účelem lupu, což jsou krymské přístavy za používání kterých musel platit a dokonce se tenhle nový Hitler nestyděl ani ukrást ukrajinskou flotilu, tenhle zábor dost připomíná naše Sudety, tam taky jeden Hitler zachraňoval české Němce, kterým nikdo nic nedělal.  Bohužel vedlejším efektem i bych řekl že úmyslným bylo zažehnutí ruského nacionalismu na Ukrajině a pokud se pamatuji takhle přesně začalo dlouholeté vraždění na Balkáně. 

Putinovi bohužel dnes nelze věřit v ničem, viděli jsme na Krymu podivné ruské vojáky bez insignií, tedy i tací Putinovi soldáti klidně dneska mohou úmyslně spáchat nějaký masakr na Rusech na Ukrajině  aby Putin měl ospravedlněnou  následnou agresivní válku a další loupení cizího území. Rusové,  co na těch záběrech šli z holýma rukama proti jakémusi střelci to mohli být i najatí Putinovi statisti. Jak už jsem psal,  v tomhle konfliktu záškodnickému loupežníkovi Putinovi s jeho metodami KGB nelze věřit už nic.

6 8
možnosti
Foto

Vy teda máte fantazii!

5 1
možnosti
Foto

Vítejte v informační válce. I když nejste naverbován, tak si zkuste uvědomit, že verbálně - tedy slovy - již pálíte / střílíte ... doufejme, že vaše zásahy nezasáhnou nikoho smrtelně ... vážně

9 0
možnosti

Vynasnažím se. Děkuji za osvěžující komentář:-)

0 0
možnosti

...... konečně se rozplynuly veškeré pochybnosti kolem 11. září. Dlouhodobým studiem fotografií,  pořízených "prý?" z místa tragedie v den útoku a ve dnech následujích, jsem dospěl k jednoznačnému závěru,- "dvojčata" jsou v pořádku a tyčí se nad NY v plné své monumentální kráse. Fotografie jsou naprosto nedúvěryhodné !! Nikeho z těch blbců v tem kalupu nenapadlo foto opatřit daty ve formátu EXIF !  

(zkoumám další fotky a rádoby "autentické" záběry z jiných událostí, budete překvapeni, k jakým závěrům se dá dojít, pokud nemáte k dispozici data ve formátu EXIF!)

3 3
možnosti

To to z efurt stoji, je jen dilo prohnilych kapitalistickych zoldaku, EU a FBI. !!

1 0
možnosti

Zkoukl jsem zdroje a:

To samí jak v Libanonu, kde snipeři začali odstřelovat izraelské jednotky v jedné ulici a civilisté namísto, aby se schovali vyšli na balkon a sledovali jak zabíjí (byli v základní vojenské službě ti izraelští vojáci) - Tím že vyšli na balkon znemožnili eliminovat cíl jednotkám a naopak se blížil konec jejich popravy. Ostatní vojáci začali pálit na slepo nebo na identifikovaná místa se snipery a RPGéčky. Ovšem jednomu vojákovi "cuklo v hlavě" a začal pálit do všech lidí, civil necivil, kryjou palestince, to jediné se mu honilo hlavou, vzal kolegovi těžší kulomet než měl on sám a vběhl do palby a sám pálil jednomu kam. To co popisuji je zde v této povedené animaci:

 http://www.youtube.com/watch?v=Xi5vfipPVeI

X

Budme rádi že nikomu z jednotky Ukrajinských sil "necuklo v hlavě"

6 0
možnosti

CO JSEM VIDĚL NA VÁMI DOLOŽENÉM VEDEU !!V

První video 02:07 až 02:15: Jde vidět muž kryjící se za civilisty a střílící z revolveru po nejspíš Ukrajinských vojácích.

X

O CO JDE VÁM ?

Nejspíš jste si všiml jen mrtvého civilisty. Co z toho usuzujete je nepodstatné, protože nevíte jestli byl civilista.

X Česká média? ;-D U nás polovinu médií vlastní Amíci a Rusáci, tu druhou soukromé osoby napojené na jedny či druhé. Článek Rv mohl jste sem dát jen odkaz na videaR^, stránka ze které odebíráte videa píší anonymní osoby, toť vše z mé strany.

7 0
možnosti

M21i85l64a40n 51R82a26d70e73k

10. 5. 2014 18:03

rozdil mezi zadrzenim a unosem, zadrzet vas muze leda policie, a musi k tomu mit duvod nebo vas musi do par hodin pustit. Kdyz vas zadrzim ja, je to unos.

2 0
možnosti

I26v68a79n 83R14a19č73e33k

10. 5. 2014 17:44

Vy víte, kdo je na těch videjích fašista? Jak to poznáte?

10 1
možnosti
Foto

Stranickým úhlem pohledu.

11 4
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Autor se zálibou o psychologii,filosofii,ekonomii a politologii

Seznam rubrik