Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Mit moznost ve svem soukromem podniku obslouzit pouze toho, koho si sam urcim, a neobslouzit toho, koho z jakehokoliv duvodu obslouzit nechci, by melo byt samozrejmym lidskym pravem. Spolecnost je ale uz tak socialisticky a lidskopravne zdegenerovana, ze to naopak povazuje za poruseni lidskych prav a souhlasi s tim, aby to bylo zakonem zakazano a postihovano. A ta degenerace spolecnosti stale postupuje :-(

2 0
možnosti
PP

To je jako mít krámek a na dveře napsat Romy neobsluhujem. To by se na vas svrhla media a mel by jste soud za to ze jste rasista.

0 0
možnosti
JZ

Tesim se na blog meho jmenovce Zdenka po navratu z ciziny, jak byl, protoze Cech, povazovan za cloveka druhe popr. i treti kategorie, ktereho nechtel zadny hotel ubytovat, v restauracich a obchodech ho odmitali obslouzit atd. Zdenek nepochopil, ze licence na provozovani napr. hotelu, je v podstate smlouva, kterou se vuci verejnosti a popr. i zamestnancum  zavazuje k dodrzovani pravidel a predpisu z licence vyplyvajicich.          V civilizovanych zemich existuji ostatne i pravidla chovani v soukromych bytech a domech.

1 0
možnosti

Kdyby se "svobodně" rozhodl neubytovat židy nebo černochy, tak je ten nejhorší nacista, fašista, rasista a chtěl byste ho zavřít na doživotí. Když nechce ubytovat Rusy, je to demokrat a vzor pro všechny ostatní. Pravda a láska definitivně zvítězila nad zdravým rozumem!!!

3 3
možnosti
ZZ

To se ale pletete pane Štípal, nebo jste nepochopil o čem jsem psal... Stejný postoj bych zastával i kdyby se nechystal ubytovat třeba Američany, nebo kohokoliv jiného..

2 0
možnosti
Foto

Pokud chcete provozovat fašistický hotel, který třídí zákazníky podle tříd, ras a původu, musíte si jej otevřít někde jinde. U nás je to pochopitelně zakázáno.

4 3
možnosti
ZZ

Zajímavé, že Fašistická Evropská unie sama toto dělá.. a nejen ona..

1 0
možnosti
Foto

Nehledejte politiku tam, kde vůbec není. Prostě podle zákona, jestliže poskytujete jakékoliv služby, tak je MUSÍTE poskytovat všem, bez rozdílu (myslím běžné služby, aby tady zase někdo nevyrukoval třeba s prostitucí). Kdyby se tentýž majitel hotelu rozhodl neubytovat Cikány, dopustil by se naprosto stejného protiprávního jednání. A to byste teprve slyšel Šabatové, Kocáby a pod. Takže zákon a žádní Rusové a obchodování s nimi s tím nemají nic společného, ať se vám to líbí, či nikoliv.:-P

3 0
možnosti

opravdu je většina Ćechů (a evropanů vůbec) tak zblbá propagandou, že považuje za normální, že stát rozhoduje o tom, koho MUSÍ pustit do svého soukromého majetku?? A nikomu to nepřijde nenormální?

6 0
možnosti
JO

No ale takové zákony tu máme už dávno. Taky musíte pustit do obchodu cikány, i když víte, že jsou to ti, co u vás už kradli:-/

0 0
možnosti
DM

Bohuzel podle zakona ano, a ten zakon by se proto mel zmenit.

0 0
možnosti
OJ

Souhlasím s tím, že hotelier se múže sám rozhodnout neubytovat Rusy, pokud si výrobce bude moct rozhodovat naopak o tom, že chce obchodovat s Rusy..

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. A dodatek: chceš obchodovat s Ruskem? Jestli je tvé zboží na seznamu zakázaných produktů z EU, tak máš smůlu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Autor se zálibou o psychologii,filosofii,ekonomii a politologii

Seznam rubrik